Eesti Koostöö Kogu algatas kevadel raamatukogude aasta raames pilootprojekti “Kohalike dialoog kohalikus raamatukogus”. Täna saab raamatukoguhoidjatele mõeldud koolitusprogramm kogukondi haarava kulminatsiooni, 7.-9. juunil toimub 12es raamatukogus üle Eesti dialooginädal kohalikele kogukondadele olulistel teemadel. Kuidas sündmus ja koolitusprogramm aitab dialoogide kaudu jõuda ettepanekute ja lahendusteni, mis aitaks ühiskonda edasi, rääkis Eesti Koostöö Kogu juht ja projekti algataja Kairi Tilga Kuku raadio stuudios.

Kuula  saadet siit: https://kuku.pleier.ee/podcast/sihik/130208. Saatejuht on Timo Tarve.

Eesti Koostöö Kogu käivitas 1. märtsil 2022  suurprojekti “Kohalike dialoog kohalikus raamatukogus”. Viimases inimarengu aruandes toovad sotsiaalteadlased välja, et kehv aruteluruum on infoühiskonna üks suurimaid probleeme, mistõttu on tarvis suurendada kohalikku dialoogi ja kodanike aruteluoskusi. Selleks käivitas Eesti Koostöö Kogu koos raamatukogude aasta ja Eesti Raamatukoguhoidjate Ühinguga pilootprojekti „Kohalike dialoog kohalikus raamatukogus”. Täpsema info koolitusprogrammist leiab siit: https://kogu.ee/kohalike-dialoog-kohalikus-raamatukogus

Projekt „Kohalike dialoog kohalikus raamatukogus” toimub raamatukogude aastaSA Eesti Koostöö Kogu, Kultuuriministeeriumi ja Eesti Raamatukoguhoidjate Ühing (ERÜ) koostöös.