Eesti Koostöö Kogu on koostöös Elava Tänavaga valmis saanud Kodukoha Kompassi e-käsiraamatu. Käsiraamat koondab kokku esmakordsed linnaruumi rikastamise ja arendamise näidislood Eestist. Omamoodi õpik on saanud oma alge Eesti Koostöö Kogu samanimeliselt rändnäituselt, mis avas linnaruumi ja inimeste heaolu vahelisi seoseid. 21. septembril kell 16 toimub Paide Muusika- ja Teatrimaja kultuuriaias e-käsiraamatu esmaesitlus.

Paide Muusika- ja Teatrimajas jagavad inspireerivas vestlusringis nii oma kogemusi kui arutlevad linnaruumi elavdamise olulisuse ja võimaluste üle laiemalt nipiraamatus esile toodud heade näidete autorid Viljandist, Paidest, Tartust ja Tallinnast. Need kogemuslood ilmestavad, kuidas igaüks saab meie igapäevast ruumi oma käe järgi paremaks sättida, suurendada kogukondlikkust ning enda ja naabrite vajadusi nähtavamaks muuta. Vestlust juhib: Merle Karro-Kalberg, maastikuarhitekt ja Sirbi arhitektuuritoimetaja.

KOHT: Paide Muusika- ja Teatrimaja kultuuriaed, Facebook live.
AEG: 21. september  2022, kell 16.00-19.00.
TÄPSE AJAKAVA ja OTSEÜLEKANDE LEIAB sündmuse Facebooki lehelt, siit: https://fb.me/e/4FLrwZdsJ.
Külma ilma korral toimub sündmus Paide Muusika- ja Teatrimaja siseruumides.

Korraldajad: Eesti Koostöö Kogu, MTÜ Elav Tänav, Paide Muusika- ja Teatrimaja.
Küsi lisa: Kairi Tilga, Eesti Koostöö Kogu juhataja, kairi@kogu.ee, 503 6620.