Meie kollektiiv otsustas lihvida oma arutelu oskusi ja osaleda novembris toimuval Eesti 2035 Arvamusrännak ehk tule arutlema igas Eestimaa nurgas. Kairi Tilga, Karl-Hendrik Pallo korraldavad Arvamusrännaku oma kodukandisTallinnas ja Heldi Ruiso Viljandis. „Eesti 2035“ Arvamusrännak kutsub Eesti inimesi kaasa mõtlema, et leida võimalikke lahendusi meie ees seisvatele väljakutsetele ja kujundada seeläbi ühiselt Eesti tulevikuplaane.

 

Kõige esimesena sai Arvamusrännaku kogemuse Eesti Koostöö Kogu demokraatia valdkonna ekspert Karl-Hendrik. Koos sõpradega valiti teemaks  “Inimsõbralik ja kestlik asum”. Möödunud laupäeval kutsus Kairi oma õdusasse kodusse lähikondlased, kellega arutati vaimse tervise üle. Võhma jätkus ka 11. novembril Soome Insituudi kutsel osaleda arutelul  “Arvamusrännak: Mida meil on kriisidest õppida?”  Eesti Rahvaraamatukogus. Koos ette võetud rännak saab lõpupunkti 24. novembril Viljandis, kui kommunikatsiooniekspert Heldi ootab kõiki Viljandi Linnaraamatugokku osalema arutelupesades nagu  “Mitte minu tagaaias”, “Inimsõbralik ja kestlik asum”, “Raamatukogude uuenev tähendus”,  “Teadlikkus vaimsest tervisest”, “Ah see läheb nagunii kõik põletusse”.