Eest Koostöö Kogu jätkab koos Soome Instituudiga arutelukultuuri harimist. 9. mail 2023 kell 16.30 toimub Dialoogiringi sündmustesarja teine kohtumine Eesti Rahvusraamatukogus. Sel korral on aruteluringi peateemaks “Kes mind hoiab?”.
Koos Soome Instituutiga viime läbi üritustesarja teist kohtumist, kus kõik soovijad saavad läbi dialoogi pidamise oma aruteluoskusi praktiseerida, kuulata teisi, jagada oma kogemusi ja teistelt õppida – ilma, et kellegi arvamus võidaks. Igal kohtumisel harjutatakse aruteluoskusi ühel aktuaalsel teemal. Teisel kohtumisel on ühise aruteluringi sisuks turvatunde hoidmine ja hoolimine nii endast, kogukonnast, riigist kui lähedastest. Elame ebakindlal ajal. Kes mind hoiab ja keda võin usaldada? Kas minu kindlustunde tagab minu pere, abikaasa või ma ise? Kas aitab riik või perekond? Kas mind hoiab ja kindlustab meditsiin, kogukond, ühiskond, riik või NATO? Kellelt saan vajadusel abi ja kas on see kindel? Kas ma tunnen oma naabreid, kellele häda hetkel toetuda? Hea arutelu tavasid aitab hõlbustada Madli Oras.
Dialoogoringis võivad osaleda kõik, kellel on soov õppida edasiviiva ja mõistva arutelu pidamise oskuseid. Sissepääs sündmusele on prii. Dialoogiringi esimene kohtumine „Suured mured, väiksed mured” toimus 9. märtsil 2023. Täpsemalt sündmusest Facebooki lehelt:https://fb.me/e/2niKJmuZd.
Soojenduseks soovitavad korraldajad lugeda  Eesti Koostöö Kogu koostatud dialoogi korraldamise juhendit: bit.ly/36XDEfg