Eesti Koostöö Kogule olulised teemad „ Kuidas murda kodanike ja riigi patiseisud?“, „Miks on vaja inimesele kogukonda ja kogukonnale omavalitsust”, “Euroopa kodanikualgatus – osalusrevolutsioon Elis“ olid Arvamusfestivalil 2023 taas püünele tõstetud ja said heas aruteluruumis selgemaks arutletud.
Eesti Koostöö arutelus “Kuidas murda kodanike ja riigi patiseisud” osalesid: Henri Otsing (aktiivne kodanik), Silvia Lotman (aktiivne kodanik), Allar Haljasorg (Kohila vallavanem), Madis Kallas (Eesti regionaalminister), Igor Taro (Riigikogu põhiseaduskomisjoni esimees) ning arutelujuhiks oli Hille Hinsbergi (avatud valitsemise ekspert). Eesti Koostöö Kogu ekspert Karl-Hendrik Pallo osales arutelus “Euroopa kodanikualgatus – osalusrevolutsioon Elis”. Kogukonna ala koostööpartneriteks olid Siseministeerium, Eesti Rahvaülikoolide Liit, Maakondlikud Arenduskeskused ning Demokraatia ala toimus koostöös DD Center for Democracy ja Soome Instituudiga.

Otseülekandeid näed siit: bit.ly/3OC7GXp
Arutelud on hiljem järele kuulatavad Arvamusfestivali kodulehelt: https://arvamusfestival.ee/
Arutelu hea tavaga vii end kurssi siit: https://bit.ly/3sa78R8
Eesti Koostöö Kogu koostatud Arutelu korraldamise juhendiga tutvu siin: bit.ly/3OYERWR