Kandideeri esmakordselt toimuvasse praktilisse arenguprogrammi „Dialoog kogukonnaga“, mis suunatud omavalitsuste juhtidele (sh abivallavanemad/abilinnapead, arendusjuhid, kommunikatsioonijuhid). Programmis osalemine annab oskused dialoogiliste vestlusringide korraldamiseks, et seeläbi soodustada kohalikul tasandil avatud ning kogukonnast lähtuvat valitsemist. Sel sügisel algavas programmis on kohti 12. erakordselt ägedale ja julgele juhile, kes soovivad olla avatud valitsemise eesrindel Eestis.

  • Kandideerimine on avatud 15. septembrini 2023 siin lingil 
  • Infotund! Kui soovid arenguprogrammist rohkem teada, tutvuda koolitajatega ja esitada küsimusi, tee koos meiega 5. septembril 2023, kell 15.30-16.15 virtuaalne kohvipaus. Osalemise link: https://us02web.zoom.us/j/5891581867.

Programmi viib ellu Eesti Koostöö Kogu koostöös kaasamispraktiku Piret Jeedasega. Tutvu programmi sisu, lähenemise ja läbiviijatega siit: https://kogu.ee/dialoog-kogukonnas/

Arenguprogramm on osa Siseministeeriumi strateegilise partnerluse raames läbi viidavast „Kogukonnakeskse lähenemisviisi rakendamine 2023–2026“ tegevusplaanist, mille on välja töötanud ja viivad ellu MTÜ Rahvaülikoolide Liit, MTÜ Maakondlikud Arenduskeskused, Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituut, SA Eesti Koostöö Kogu ja OÜ Toimevõimendi.

Foto autor: Teet Treier

Täpsem info:
Kairi Tilga
juhataja
SA Eesti Koostöö Kogu
+372 5036620
kairi@kogu.ee