Kuna järgmine Eesti inimarengu aruanne (EIA 2026) võtab luubi alla laiemalt hariduse ja selle mõju ühiskonna arengule, on kahe haridusilmaga tihedalt seotud inimese lisandumine nõukogusse suur väärtus.

Martin on Bolti kaasasutajana hinnatud ettevõtja. Lisaks ettevõtluskogemusele on tema ranitsas ka mitmed ühiskondlikud projektid. Ta on Heateo Haridusfondi, Asutajate Seltsi ja kood/Jõhvi tehnoloogiakooli üks asutajatest. Ettevõtjana soovib ta anda hoogu mõjusatele algatustele, mis loovad lahendusi Eesti üldhariduse sõlmpunktidele.

Indrek on Tallinna Pelgulinna Riigigümnaasiumi looja ja koolijuht. Tema pagasis on ka Emili kooli juhtimine, magistrikraad kasvatusteadustes ning eesti keele, kirjanduse ning filosoofia õpetamine Väike-Maarja Gümnaasiumis.

Rõõmustame uute liikmete üle ja soovime jõudu tööle!