Täna, 9. novembril kell 14.15 räägib Oxfordi ülikooli professor Mark Graham Tartu ülikooli aulas võimu ja osalemise ebaühtlastest geograafiatest interneti ajastul ning küsib, miks digitaalset lõhet nii vähe parandatud on.

Peale loengut toimub arutelu, kus puudutatakse Eesti kogemust teadmistepõhise arenguabi andmisel taolistele piirkondadele. Eesti Koostöö Kogu riigivalitsemise programmijuht Külli Taro räägib arutelul sellest, kuidas Eesti riigina, kellel on toimiv e-valitsus suudame inimesi tänases infoühiskonnas kaasata

Loengu avavad Euroopa Komisjoni rahvusvahelise koostöö ja innovatsiooni poliitikanõunik Tomas Matraia ning ÜRO arenguprogrammi kommunikatsioonijuht Mehmet Erdogan. Lisaks loengule astuvad kommentaaridega üles TÜ riigiteaduste instituudi teadur ja Euroopa kolledži õppejõud dr Stefano Braghiroli ja Eesti koostöö kogu riigivalitsemise programmijuht Külli Taro. Hilisemat vestlusringi juhib Eesti e-Residentsuse programmijuht Kaspar Korjus.

Mark Grahami loeng toimub rahvusvahelise loengusarja „Kapuscinski Development Lectures“ raames. Loengusarja „Kapuscinski Development Lectures“ korraldab Eestis Tartu ülikooli Euroopa kolledž koostöös ÜRO arenguprogrammi ja Euroopa Komisjoniga.

Video loengust ja arutelust:

Loe rohkem siit

Mõned fotod üritusest:

UT151109AT316 (1) UT151109AT277 UT151109AT200