Eesti Koostöö Kogu
Pressiteade

Sel kevadel suurt huvi ja vastukaja tekitanud Eesti Inimarengu aruanne 2016/2017 „Eesti rändeajastul“ on tänasest alates kättesaadav kõikidele huvilistele – aruannet saab osta Apollo ja Rahva Raamatu raamatupoodidest ning tellida internetist. 

Tallinna raamatupoodides on inimarengu aruanne juba olemas, teistesse linnadesse jõuavad värsked trükised selle nädala jooksul. Samuti on aruannet võimalik tellida Eesti Koostöö Kogu kodulehelt: https://www.kogu.ee/eesti-inimarengu-aruande-tellimine/.

Inimarengu aruanne jõuab ka kõikidesse raamatukogudesse, seal hulgas ülikoolide ja rakenduskõrgkoolide raamatukogudesse. Aruanne on loetav täismahus eesti keeles, inglise ja osaliselt vene keeldes veebikeskkonnast inimareng.ee.

Tartu Ülikooli linna- ja rahvastikugeograafia professori Tiit Tammaru peatoimetatud ja üle 40 autori koostöös sündinud inimarengu aruanne keskendub sel aastal uue rändeajastu mõjudele, hargmaisusele, ühiskonna sidususele, Eesti rahvastiku püsimisele ning keelele ja kultuurile.

Eesti inimarengu aruanne on tunnustatuimate teadlaste koostatud kogumik, mida annab välja sihtasutus Eesti Koostöö Kogu.