Eesti Koostöö Kogu eesmärk pole mitte ainult Eesti inimarengu aruannet (EIA) kirjastada, vaid tuginedes aruandele aidata kaasa ka muutustele. Sellel aastal on EIA jätkutegevuste ja populariseerimise esimesed sammud teoks saanud koos Heateo Sihtasutuse ja NULA inkubaatoriga.

Eesi inimarengu aruandele 2023 “Vaimne tervis ja heaolu” toetudes, kutsub NULA oma kaheksandas hooajas üles leidma innovaatilisi lahendusi teadlaste poolt kirjeldatud noorte vaimse tervise probleemide lahendamisele. Uudsed lahendused millest on abi võimalikult paljude inimeste jaoks on teretulnud kuni 31. märtsini 2023. NULA inkubaatori programmi keskmes on lahenduse sisu ja mõju ning toimiva rahastusmudeli disainimine. Inkubatsiooni läbinud ideed saavad kandideerida KÜSKi poolt välja pandud kolmele kuni 25 000-eurot stardikapitali.

Vaata NULA inkubaatori kohta lähemalt www.nula.ee ja meie koostöösõprade FB postitusest: bit.ly/3IIRbWE