Alates 15. oktoobrist 2024 saab taas kandideerida arenguprogrammi “Dialoog kogukonnaga”. Virtuaalsele infotunnile saab registreeruda aga juba praegu.

Ootame sisulisemast kaasamisest ja kogukondadega koostööst huvitatud omavalitsuste juhte ning juhtivaid ametnikke 15.10 – 6.11. 2024 taas kandideerima arenguprogrammi “Dialoog kogukonnaga“.  Kõikidel huvilistel on võimalus osaleda virtuaalses infotunnis 15. oktoobril 2024 või 30. oktoobril kell 16.00-16.45. Infotunnis tutvustavad programmi lähemalt kaasamispraktikud Piret Jeedas ja Triin Rõõmusoks. Küsime, kuidas on läinud esimese lennus osalenud Rain Terrasel, Rapla abivallavanem ja Seily Sõgel-Raidil, Kehtna valla kommunikatsioonispetsialist.

Registreeru virtuaalsele kohtumisele hiljemalt 11. oktoobriks 2024 siin. Kui ei planeeri infotunnis osaleda, aga on soov saada olulist infot ja meeldetuletusi arenguprogrammis kandideerimise kohta, anna ka sellest teada, täites vastava lahtri  olemasolevas registreerimisvormis.

Programmi viib ellu Eesti Koostöö Kogu koostöös kaasamispraktikute Piret Jeedase ja Triin RõõmusoksagaArenguprogrammi rahastab Siseministeerium „Kogukonnakeskse lähenemisviisi rakendamine 2023–2026“ partnerluse raames. Info partnerlusest ja sellega seotud tegevustest https://kogukonnaveeb.ee/tegevused/