Rahvusringhäälingu uudisteportaal toob reedel ja laupäeval Paides korraldatava arvamusfestivali Eesti üldsuseni veebiotseülekandena. Tänu meie portaalis reedel kell 12 algavale ülekandele on võimalik kaasa elada festivali pealava aruteludele, kuulda-näha arutelualadel toimuvat ning sedagi, mida on öelda ERRi kaamerate-mikrofonide ette püütud arvajatel.

Kahe päeva jooksul väideldakse meie otsepildis muu hulgas selle üle, millist riiki eestlased jaksavad ülal pidada, milliseid inimesi Eestisse mujalt elama kutsuda, kas poliitika tulevik on võimalik parteidega või ilma, kui sallitav on sallimatus ning kas Eestis on võimalik õnnelik olla. Meie otseülekande lõpetab laupäeva õhtul parlamendierakondade juhtide mõttevahetus “Eesti mõte”, millest Andrus Ansip ja Edgar Savisaar, tõsi küll, praegustel andmetel siiski ära ütlesid.

Arutlejatena astuvad kahepäevase ülekande käigus üles muu hulgas Ülle Madise, Mihkel Kärmas, Kaur Kender, Indrek Neivelt, Tarmo Jüristo, Siim Kallas, Igor Kopõtin, Marek Strandberg, Karl-Martin Sinijärv, Sven Mikser ja Urmas Reinsalu.

Rahvusringhäälingu uudisteportaali ülekande saatejuht on arvamustoimetaja Rain Kooli.

Otsepilt arvamusfestivalilt ilmub reedeks ja laupäevaks siia.

Artikkel ERR veebilehel.